image

Verstopping

Heeft u last van een verstopping van uw douche, gootsteen of WC. Loopt de regenpijp niet goed door? Grote kans dat er ergens in uw afvoer of riolering een verstopping zit. Loodgietersbedrijf Ton van 't Schip is voor iedere verstopte afvoer of riolering de redder in nood! Ik zorg ervoor dat het ongemak snel en vakkundig verholpen is.

Riool ontstoppen

Is uw riool verstopt? In veel gevallen is een breuk of scheur in de rioolbuis de oorzaak. Loodgietersbedrijf Ton van 't Schip werkt samen met een professioneel rioolontstoppingsbedrijf. Samen helpen wij u snel van de verstopping in uw riolering af.

Hemelwaterafvoer of regenpijp verstopt

Bladeren en ronddwarrelend zand zijn vaak de oorzaak van een verstopte regenpijp of "hemelwaterafvoer". Het is belangrijk om een verstopte HWA snel te verhelpen. Een verstopte regenpijp kan ervoor zorgen dat er ongewenst water in uw dakgoot of op uw platte dak blijft staan met alle gevolgen vandien, zoals lekkage. Als u last hebt van een verstopte hemelwaterafvoer, dan zorg ik ervoor dat de gehele afvoer snel en professioneel wordt doorgespoten en schoongemaakt.

Verstopping in afvoer van badkamer

In een badkamer kunnen op meerdere plaatsen verstoppingen optreden. Een verstopte afvoer van uw wastafel, douche of bad wordt vaak veroorzaakt door haarklitten, zeepresten en andere zaken die ongewild in de afvoer terecht komen. Ook voor verstopte sanitaire afvoeren heb ik het juiste gereedschap.

Gootsteen ontstoppen

Is de afvoer van uw gootsteen verstopt? Bij een verstopte gootsteen zijn het vaak etensresten en vetophopingen die ervoor zorgen dat de afvoer niet goed doorloopt. In veel gevallen zit de verstopping vlak onder de sifon ("zwanenhals"). Loodgietersbedrijf Ton van 't Schip heeft het juiste gereedschap om uw verstopte gootsteen weer snel verstoppingsvrij te maken.

WC verstopt

Een verstopte WC is lastig en kan stankoverlast in het toilet met zich mee brengen. De verstopping wordt vaak veroorzaakt door een opeenhoping van toiletpapier of vochtige doekjes. Soms spoelt er ongewild een WC-blokje in de WC. Loodgietersbedijf Ton van 't Schip zorgt ervoor dat u probleem snel is verholpen.

Kortom, wilt u uw afvoer, riolering, gootsteen of WC laten ontstoppen, schakel dan direct Loodgietersbedrijf Ton van 't Schip in. Overdag ben ik telefonisch bereikbaar en 's avonds via e-mail of het contactformulier op deze website. Ik help u snel en vakkundig!