image

Lekkage

Heeft u lekkage in uw badkamer, last van een lekkende radiator of vocht in uw kruipruimte? Schade aan bijvoorbeeld uw vloer of wand kan het gevolg zijn. Ton van 't Schip is voor iedere lekkage de redder in nood! Ik zorg ervoor dat het ongemak snel en vakkundig verholpen is.

Lekkage in badkamer 

In een badkamer zijn veel plaatsen waar lekkage kan ontstaan. Soms is een niet goed geplaatste afvoerbuis of zwanenhals onder de wastafel of de sifon onder de douchebak of het bad de oorzaak. Ook kan er een lek zitten in de koppeling van de waterleiding. Heeft u last van een lekkage in uw badkamer. Neem dan snel contact op met Loodgietersbedrijf Ton van 't Schip.

Lekkage in keuken

De gootsteen in de keuken of de afvoer van de vaatwasser zijn plekken waar gemakkelijk een lek kan ontstaan. Ook hier kan de afvoer niet goed geplaatst zijn of is de waterleiding niet goed aangesloten. Als u een lekkageprobleem hebt in uw keuken, dan zorg ik ervoor dat de lekkage professioneel wordt verholpen.

Lekkage dak

Vooral bij oudere huizen kan het dak lekken. U herkent een lek dak vaak aan vochtplekken op het plafond of loslatend behang. Daklekkage kan door verschillende factoren veroorzaakt worden. Bijvoorbeeld losliggende dakpannen, een scheur in het bitumen (het "dakleer") van uw platte dak of een verstopte dakgoot. Wanneer u dit herkent is het tijd om direct Loodgietersbedrijf Ton van 't Schip in te schakelen.

Lekkage in kruipruimte

Lekkage in de kruipruimte wordt vaak veroorzaakt door een gesprongen leiding of een breuk in de afvoerbuis. Een muffe grondlucht, stankoverlast, of optrekkend vocht is vaak het gevolg. Heeft u hier last van, aarzel dan niet en schakel Loodgietersbedrijf Ton van 't Schip direct in. Een CV ketel is ook een plek waar lekkage kan optreden. Ook hier is het vaak een onjuist aangesloten leiding of afvoer de oorzaak van het probleem. 

Lekkage verwarming  

Ook een radiator kan lekken door niet goed aangesloten verwarmingsbuizen. Loodgietersbedrijf Ton van 't Schip heeft het juiste gereedschap om lekkage aan uw verwarmingsketel of radiator snel te verhelpen.

Kortom, heeft u problemen met wat voor lekkage dan ook, schakel dan direct Loodgietersbedrijf Ton van 't Schip in. Overdag ben ik telefonisch bereikbaar en 's avonds via e-mail of het contactformulier op deze website. Ik help u snel en vakkundig!